KASTAMONU / MERKEZ - Mescit Ortaokulu

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulumuz bahçesinde düzenlenen programla kutlandı. Programa; çok sayıda öğrenci velisi ile tüm öğrencilerimiz katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, okul müdürümüz Serkan BİLİR'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasın ardından, öğrenciler tarafından hazırlanan halk oyunu gösterileri ve şiirlerin okunmasıyla devam etti. Kutlamadan görüntülerimiz...

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimizin hizmetine açmış olduğumuz santranç odası hazırdır. Çocuklarımız tenefüslerde ve derslerde santranç odasını kullanabilecekler ve öğretmenlerinin gözetimiminde şampiyonalara hazırlanacaklardır. Odamızın açılmasında emeği geçen bütün herkese teşekkür eder, hayırlara vesile olmasını dileriz.